ranking

#4 XLASH PRO Ögonfransserum

Xlash Pro ögonfransserum rekommenderas för kvinnor som har korta, svaga och tunna ögonfransar. Produkten kan även appliceras på ögonbrynen. Dess sammansättning är speciellt framtagen för att stimulera tillväxt av ögonfransarna åt båda håll: längden och bredden.

De första effekterna av behandlingen med Xlash Pro ögonfransserum syns ett par veckor efter den första appliceringen. Trots det uppnås de slutliga resultaten inte förrän efter fem månaders daglig applicering. Fram till denna punkt ska ögonfransarna bli starkare och föryngrade, och fuktnivån i ögonfransarnas struktur ska förnyas markant. Dessutom påverkar Xlash Pro också ögonfransarnas längd, tjocklek och elasticitet. Tyvärr innehåller inte ögonfransserumet några egenskaper för att göra färgen mörkare.

Tyvärr varar effekterna från hela behandlingen med Xlash Pro inte länge, så de försvinner cirka två månader efter den sista appliceringen. Vid sminkborttagning har enskilda ögonfransar dessutom en tendens att ramla av oavsett hur du går till väga – oavsett ögonen gnids med en bomullstuss eller om du bara trycker bomullstussen mot ögonlocken och låter sminket flytta på sig självt från ögat till bomullen.

Den främsta regeln för applikation av Xlash Pro är att göra det varje morgon.

Det är nödvändigt att vara systematisk för att uppnå önskade resultat. Med hjälp av den medföljande borsten måste Xlash Pro endast appliceras på den övre ögonfranslinjen. När du sover ska ögonfransserumet nå den undre ögonfranslinjen för att hjälpa varje ögonfrans växa och vårdas ordentligt. En annan sak att påpeka är att Xlash Pro ögonfransserum absorberas snabbt och inte lämnar några våta märken på ögonlocken.

När behandlingen når sitt slut kan vissa användare märka en lätt rodnad i huden på ögonlocken, och intorkade märken från ögonfransserumet längs ögonfranslinjen. Som tur är försvinner obehaget efter viss tid. Det är värt att veta att sådan irritation kan motverkas. Till exempel kan rodnad på ögonlocken elimineras genom att applicera kompresser. När det gäller intorkade märken från Xlash Pro kan dessa rengöras med hjälp av vanlig sminkborttagning.

DET POSITIVA

  • Förlänger och stärker ögonfransar
  • Problemfri applicering
  • Rekommenderas för alla

DET NEGATIVA

  • Effekter försvinner snabbt
  • Kan irritera
  • Kan få ögonfransar att ramla av