ranking

Längre och tjockare fransar på en gång, tack!

Vad gör inte en kvinna för att se snygg ut? I stort sett allting. Vi uppfostrades med tron om att vi måste lida för att vara vackra. Detta påståendet kan inte vara längre från sanningen. Ända sedan ögonfransserum uppfunnits så kan du njuta av en smärtfri och angenäm kvinnlighet.

Vad gör ögonfransserumet?

Ögonfransserum är en kosmetisk produkt som förstärker fransarna. Kliniska tester bevisar att de är säkra och väldigt effektiva beträffande förtjockning och förlängning av fransar. De bästa resultaten kan nås om ögonfransserumet är rikt på naturliga ingredienser. De vanligaste beståndsdelarna som används i ögonfransserum är: hyaluronsyra, Aloe Vera, karnitin, E och B5 vitaminer och extrakten samt oljorna från frukter och frön. De sistnämnda ger fransarna djup återfuktning, medan hyaluronsyra återuppbygger fransarnas struktur. Ett bra ögonfransserum är universalmedlet för korta och sköra fransar.

Ögonfransserum rekommenderas till alla som skulle vilja förbättra skicket på sina fransar. Det är en bra skönhetsprodukt om du är på fransförlängnings rehab. När dina korta fransar behöver piffas upp så är ett ögonfransserum svaret.

Hur använder man ett ögonfransserum?

Ögonfransserumet bör verka endast då vi ska använda det och enligt instruktionerna som tillverkaren försett oss med. Den genomsnittliga ögonfrans behandlingen varar i 2-4 månader. För att ögonfransserumet skall kunna ta sig djupt ner i fransarnas hårsäckar så måste huden vara helt ren och torr. Bara då kan de aktiva medlen absorberas ner i fransrötterna och göra sitt jobb ordentligt. De flesta ögonfransserum måste appliceras direkt på franslinjen så nära huden som möjligt. Det är viktigt att göra detta försiktigt så att ögonfransserumet inte kommer i ögat. Alla ögonfransserum är endast för utvärtes bruk. Utifall serumet kommer i ögat av misstag, använd mycket rent vatten för att skölja bort det. Systematisk användning är nyckeln till framgång. Kom ihåg att fransar inte växer på en natt, ha tålamod och använd ögonfransserumet regelbundet för att överraska dig själv med reslutaten.