ranking

#5 F E G Ögonfransserum

FEG ögonfransserum säljs i en flaska som innehåller 3 ml av produkten. Förpackningen är gjord i vanlig plast, och ser därför varken estetisk eller fast ut. Den medföljande applikatorn har en spetsig ände och en precis borste.

FEG rekommenderas för personer som vill ha längre, tjockare och sötare ögonfransar. Tack vare naturliga ingredienser som gurka, granatäpple, pumpafrön och extrakt från grönt te kan ögonfransserumet ta hand om både ögonfransarna (stärka och vårda)  och ögonlocken (mjukar upp och framhäver huden), samt lindra irritation som kan uppstå under behandlingen. Det är värt att nämna att både män och kvinnor kan använda FEG ögonfransserum eftersom det inte finns någon stor skillnad i ögonfransarnas struktur eller utseende som kan definieras av personens kön.

Därför fungerar produkten på samma sätt oavsett vilket kön användaren har.

Appliceringen av FEG bör inledas med handtvätt, sminkborttagning, och uttag av eventuella kontaktlinser. Med hjälp av den medföljande borsten ska användaren måla en tunn linje på den övre och nedre ögonfranslinjen. Trots dess vattenliknande konsistens absorberas produkten snabbt och rinner inte ner i ögonen. Det är viktigt att veta att personer som lider av känslig hud runt ögonen, och personer som får hjälp av dermatologer eller optiker, kan uppleva en slags stickande känsla i början av behandlingen. De fortsatta stadierna av behandlingen an påverkas av en stickande känsla, rodnad, eller torr hud. Det är värt att tänka på att personer som är gravida, ammande, och unga inte ska använda FEG.

De första effekterna av behandlingen med FEG märks efter cirka en månads daglig applicering, medan de slutliga resultaten märks efter cirka fyra månader. Sedan är ögonfransarna starkare, återfuktade, och sötare. När det gäller förlängning av ögonfransarna, eller att göra dem tjockare eller mörkare, är det inte lika tydligt. Faktum är att ögonfransarnas längd och tjocklek förändras, men bara lite. Effekterna av behandlingen räcker i cirka sex veckor. Efter det brukar ögonfransarnas hår återgå till sitt tillstånd innan behandlingen.

DET POSITIVA

  • Precis applicering
  • Stärker och vårdar ögonfransar
  • Rekommenderas även för män
  • Tar hand om huden runt ögonen
  • Naturliga ingredienser

DET NEGATIVA

  • Irriterar känslig hud
  • Otillräcklig förlängning av ögonfransar
  • Pris
  • Förpackning