ranking

Ögonfransserrum recept

För att skapa ditt egna unika ögonfransserum så behöver du en tesked av riconolja, en tesked Aloe Vera extrakt eller Mandelolja och två kasplar E vitamin. Blanda alla ingredienser i en glasskål och tillsätt en tesked kokosnötolja. I kalla temperaturer så kan kokosnötolja förvandlas från flytande till fast substans vilket ger hela lösningen konsistensen som krävs. Lösningen bör appliceras varje kväll direkt på franslinjen men användingen av en lite borste, spatel eller fingertopparna. Du kan även täcka fransarnas längd med det eftersom det kommer att stärka fransarna ytterligare och ge dem en fin glans.

Innan du använder ögonfransserumet

Innan du bestämmer dig för att köpa ett ögonfransserum, kolla listan på ingredienser. De effektivaste och de som är utan biverkningar är de produkterna som inte innehåller några syntetiska komponenter. Om ögonfransformeln är baserad på naturliga mineral och växt baserade ingredienser så kan du vara säker på att den kommer vara både säker och effektiv.

Nästa steg är att prioritera dina behov och förväntningar. Vill du att dina fransar ska bli otroligt långa eller vill du bara att de ska se friskare ut? Väldigt få ögonfransserum kan tillgodose kundens alla behov. Innan du gjort ordentlig efterforskning så kanske du inte har tur nog att köpa rätt produkt för dig.

Medan du använder öronfransserumet

För att uppnå de reslutat du vill ha så måste du följa tillverkarens råd. Alla bra ögonfransserum bör ha en bipacksedel med alla instruktioner som behövs. Den bör räkna upp alla möjliga biverkningar och försiktighetsåtgärder. Se till att du läser den först innan du går till badrumsspegeln.

Den optimala effekten kommer vara synlig endast efter du avslutat hela behandlingen.

Applicera alltid ögonfransserumet på ren, torr hud. Du bör begränsa användingen av ögonkräm medan du använder ögonfransserumet eftersom det feta lagret kan förhindra serumet från att penetrera ner i fransarnas hårsäckar.

När ögonfransserumets behandling är avslutad

När den rekommenderade behandlings perioden är över, glöm inte bort att använda ögonfransserumet några dagar i veckan så du kan bibehålla samma effekter i en längre period. Två gånger per vecka kan vara en rimlig dosering för att hålla dina fransar i form.