ranking

Fakta och myter om ögonfransserum

Det kan vara svårt att rättfärdiga vad som är sant eller falskt när det handlar om ögonfransserum. Det finns många motsägelser på detta ämnet. Här är ett förtydligande, ifall du är känner dig förvirrad och inte vet vad du ska tänka.

Ögonfransserum funkar – FAKTA

Effektiviteten hos de flesta ögonfransserum har testats och bevisats innan varje produkt och godkänts för försäljning. Varje företag som släpper ett ögonfransserum är skyldigt enligt lagen att utföra omfattande dermatologiska tester och tester av ögonläkare. Man kan hitta många recensioner skrivna av oberoende journalister, bloggare och makeup artister som bekräftar att ögonfransserum avsevärt förstärker fransarnas växt.

Enkel applicering – FAKTA

Ögonfransserumets applicerare består av syntetiska strån som möjliggör den exakta appliceringen av serumet. Sätter man applicerar serumet på liknar hur man applicerar eyeliner. De flesta serum har en flytande konsistens och de torkar på sekunder utan att lämna ett klibbigt lager på ögonlocket.

Mascara-liknande applicerare – MYT

Den mascara-liknande borsten kan inte nå fransarnas hårsäckar och effektiviteten hos produkten kommer inte vara hög. Den spetsiga borsten som når fransrötterna är alltid bättre.

Ögonfransserum är farliga – MYT

Varje ögonfransserum bör bara säkra för det känsliga hudområdet runt ögonen. Biverkningar så som färgförändring av kanten av ögat eller blindhet är extremt sällsynt och orsakas av ordinerade ögonfransserum. De omfattande testerna kan bevisa att varje ögonfransserum är säkert för hälsan och att de inte orsakar något obehag.

Naturliga ingredienser – FAKTA

Ögonfransserum är fullpackade med naturliga mineraler och växt baserade ingredienser. De vanligaste beståndsdelarna är anti-inflammatorisk Aloe Vera, lindrande grönt te och återfuktande ricinolja.

Kvalitet = pris – FAKTA

Ögonfransserum har blivit en väldigt populär skönhetsprodukt. Med högre efterfrågan ökar intresset av produkten. När man surfar på nätet kan man hitta falska motsvarigheter på alla ögonfransserum. Det är väldigt lätt att köpa en falsk produkt på eBay som kostar lite mindre. De aktiva medlen som finns i ögonfransserumet är dyra vilket gör själva produkten dyr. Om du bestämmer dig för att skaffa ett ögonfransserum, köp det alltid direkt från tillverkaren även om du får betala mer. Då är du säker på att du får vad du betalar för.