ranking

#8 QUICKMAX Ögonfransserum

Quickmax ögonfransserum är till för alla personer som vill ha längre och finare ögonfransar. Det rekommenderas främst för kvinnor med korta, svaga ögonfransar som faller av. Tyvärr kan personer med allvarliga sjukdomar, som är gravida, eller som ammar inte använda Quickmax.

Applikatorn för ögonfransserumet är inte mer än en tunn borste.

Med hjälp av den ska en tunn linje kosmetika distribueras längs den övre och nedre ögonfranslinjen. Vätskan absorberas snabbt och rinner inte ner i ögonen. Det är viktigt att veta att applicering av produkten flera gånger per dag eller stora mängder Quickmax inte kommer påverka eller påskynda de kommande resultaten. Det som påverkar ögonfransserumets effekter är ordentlig sminkborttagning. Om någon bär kontaktlinser rekommenderas det att man tar av dessa innan man applicerar Quickmax, och sedan låter cirka 15 minuter gå innan man sätter in dem igen.

Quickmax påverkar givetvis ögonfransarnas tillstånd. Det förbättrar vätskenivån drastiskt, föryngrar ögonfransarnas inre struktur, mjukar upp dem, stärker, och förhindrar de små håren i ögonlocken från att falla av. Å andra sidan är det inte lätt att märka vare sig förlängda ögonfransar eller ökad fyllighet. Quickmax gör inte heller ögonfransarna mörkare. De slutliga resultaten kommer att synas efter cirka sex veckors daglig applicering. Dessa räcker så länge kosmetikan appliceras.

Quickmax säljs i en liten flaska om 5 ml. Detta räcker för cirka sju månaders behandling (daglig applicering på kvällen under de första tre månaderna. Efter det måste ögonfransserumet användas med ett par dagars mellanrum).

DET POSITIVA

  • Stärker, återfuktar och tar hand om ögonfransar
  • Snabb applicering
  • Effektivitet
  • Förpackning

DET NEGATIVA

  • Förlänger inte ögonfransar som förväntat
  • Effekterna sitter bara i om ögonfransserumet fortsätter appliceras