ranking

#7 LATISSE Ögonfransserum

Latisse kan anses vara ett ögonfransserum med egenskaper för ögonfransförlängning. Produkten är främst uppskattad på grund av dess effektivitet och snabba arbete. Faktum är att tillväxt av ögonfransarna påbörjas flera veckor efter att behandlingen påbörjats. Ögonfransarna ser dessutom tjockare, fylligare och mörkare ut. Tyvärr varar dessa underbara effekter av behandlingen inte länge, då de tenderar att försvinna cirka en månad efter att behandlingen upphört.

Latisse säljs i en vit flaska om 3 ml, som finns i en liten hård vit låda.

Doseringen är mycket enkel att använda tack vare flaskans design. Tack vare den kan vi få ut en enda droppe av kosmetikan och använda den på den övre ögonfranslinjen. Även om doseringen är väldigt precis är Latisse inte en effektiv produkt, eftersom den räcker till två till tre månaders applicering.

När vi ändå pratar om applicering bör den upprepas varje kväll ända tills de önskade effekterna uppnås. För att applicera Latisse på ögonlocken behöver du köpa en borste i en sminkbutik. När du redan har applikatorn kan du distribuera en droppe av ögonfransserumet på den – det är tillräckligt för att vårda en ögonfranslinje. Sedan måste applikatorn kastas. Under denna process måste du vara försiktig så att du inte får borsten i ögat. Detta kan leda till smärtsam irritation.

Personer med känslig hud på ögonlocket, dermatologiska sjukdomar eller ögonsjukdomar bör rådfråga en läkare innan de påbörjar behandling med Latisse. Faktum är att Latisse kan irritera känslig hud och leda till rodnad i huden eller vita ögon, torr hud på ögonlocken, svullnader, eller annat obehag.

DET POSITIVA

  • Förlänger ögonfransar
  • Precis distribution

DET NEGATIVA

  • Effekterna försvinner efter en månad
  • Kan irritera
  • Svår applicering