ranking

#2 LASHCODE Ögonfransserum

Lashcode är ett ögonfransserum som miljontals kvinnor älskar. Den här fransförstärkande produkten erbjuder så många fördelar att det är omöjligt att inte älska den – verkar fort, effektivt och felfritt! Det här serumet vet hur man uppmuntrar nya fransar att växa fram. Du kan vara säker på att mindre än två veckor är allt som behövs för att du ska upptäcka de första positiva resultaten av behandlingen – fransarnas skick blir utmärkt, de blir mörkare, böjda, starkare och återfuktade.

Vad är de andra fördelarna av behandlingen? Tack vare Lashcode blir ögonfransarna längre och tjockare. Ögonen blir därmed naturligt inramade vilket gör att de ser större ut. Dessutom blir ögonfransarna starkare under behandlingen, vilket beror på en karaktäristisk funktion hos serumet – det kan penetrera fransarna för att leverera näringsämnen till de inre fransstrukturerna.

Visste du att Lashcode kan användas för att förstärka bryn också?

Det är definitivt goda nyheter för alla damer som har glesa och uttunnande ögonbryn. Lashcode främjar återväxt av ögonbryn och hjälper dig att omdefiniera dem senare.

Någonting som kanske är överraskande, är att om du fortsätter att använda Lashcode i några veckor, kommer du inte längre att behöva använda mascara! Att gå och simma i en pool eller i havet utan mascara kommer inte längre att vara lika skrämmande, för du kommer inte att känna dig obekväm utan smink. Under behandlingen blir fransarna så långa och mörka att du bokstavligt talat inte kommer att känna något behov av att applicera någon mascara för att tycka om ditt utseende. När du väl har fått långa, tjocka och mer välmående fransar, kommer du att ta farväl av sminkmisstag – du kommer alltid att ha bra självförtroende tack vare Lashcode.

En annan tillgång värd att nämna är den enkla applikationen. Applicera Lashcode endast på torr och ren hud på ögonlocken (ta bort smink först). Formuleringen är ofarlig och konsistensen är otroligt mild. Mer information om det här populära ögonfransserumet hittar du på den officiella webbsidan, där du även kan köpa Lashcode, och i broschyren.

www.lashcode.se

DET POSITIVA

  • Uppmuntrar franstillväxt
  • Enkel applikation
  • Längre och tjockare ögonfransar
  • Ögonfransar blir starkare, återfuktade och välnärda
  • Milt, testat och ofarligt
  • Effekter syns redan efter 2 veckor
  • Mörkare fransfärg
  • Stor förpackning

DET NEGATIVA:

  • Priset